PHP چیست؟ مقدمه ای بر آشنایی با زبان برنامه نویسی PHP
سرویسهای توسعه دهنده نظیر PHP، بیشتر به منظور طراحی وبسایت مورد استفاده قرار میگیرند. عبارت PHP مخفف کلمات پیش پردازنده ابر متن است. PHP یک زبان برنامه نویسی است. PHP نه تنها به عنوان یک زبان برنامه نویسی متنی بلکه به عنوان یک زبان برنامهنویسی گرافیکی شناخته میشود. این یکی از تنها دلایلی است که چرا اغلب از این برنامه برای طراحی وب سایتها استفاده میشود. PHP رقیب مهمی برای نرم افزارهای طراحی وب مشابه، مانند ASP و JSP است. با استفاده از این تکنولوژی تهیه کردن قالبهای محبوب برای سایتهای مختلف به راحتی قابل انجام است.
PHP و ارتباط آن با سایر تکنولوژیها
به طور کلی طراحی و کدنویسی در PHP با استفاده از کدهای HTML انجام میشود. بنابراین میتواند قابل فهم باشد که اساس طراحی وبسایت در این نرم افزار در واقع جدا از کدهای برنامه نویسی نیست. در این مدل طراحی کدهای برنامه نویسی وابسته به کدهای مورد نیاز در زبان برنامه نویسی HTML هستند. پس کاملا مشخص است که برای استفاده از نرمافزارهای توسعهدهنده مثل PHP دانستن زبان برنامهنویسی HTML یک پیشنیاز است.
ذخیرهسازی اطلاعات امروزه یکی از مهمترین بخشهای نرمافزارهای توسعهدهنده وبسایت است. هر وبسایت پویا (dynamic) به یک پایگاه داده برای حفاظت از اطلاعات مهم کاربران خود نیاز دارد. از این روی دانش کار با نرم افزارهای حفاظت از اطلاعات مانند MYSQL و SQL بسیار حیاتی است.
PHP: عصر نرم افزارهای کد باز
توسعه دهندههای PHP روز به روز در حال زیاد شدن هستند. در پشت این رشد روز افزون، همه گیری و محبوب شدن نرم افزارهای کد باز (open source) قرار دارد. برای استفاده از PHP نیازی به خرید نرم افزار ویژهای نیست. مشابه همه نرم افزارهای کد باز، منابع کدهای مورد نیاز برای PHP به آسانی و رایگان در دسترس همه قرار میگیرد.
علاوه بر این، یادگیری PHP برای تازه واردان، بسیار ساده است.
همه موارد و مزایای اشاره شده به محبوبیت PHP در مقایسه با سایر نرم افزارهای توسعهدهنده دلالت دارد. اما لازم به ذکر است که شرکتهای طراحی وبسایت در سراسر جهان توجه زیادی به کارمندانی میکنند که دانش استفاده از سایر تکنولوژیهای مرتبط را دارند، به ویژه زمانی که به دنبال استخدام افرادی با توانایی کار با توسعه دهندگان PHP هستند. به عنوان مثال اگر شما دوست دارید یک توسعه دهنده خوب PHP باشید، به شما پیشنهاد میکنیم حتما با انواع فریم ورک PHP مانند لاراول به خوبی آشنا شوید و بتوانید با آنها کار کنید. دنبال کردن مقالات لیداوب به عنوان مرجع آموزش طراحی وب، میتوانید به شما در دسترسی به منابع آموزش PHP و آموزش لاراول و امثال آن کمک بسزایی کند.
متاسفانه فقط اعضای سایت قادر به ثبت دیدگاه هستند
دیدگاه ها 0